Wie zijn wij

Dierenkliniek Watergraafsmeer is 35 jaar geleden opgezet door Drs. Elenbaas. Vandaag de dag heeft de kliniek 3 vestigingen en werken wij met 6 dierenartsen. Onze hoofdvestiging bevindt zich aan de Middenweg 205 in Watergraafsmeer en is doordeweeks geopend van 9.00 – 20.00,  de andere vestigingen bevinden zich op de Javastraat 103 in de Indische buurt, en Arent Krijtsstraat 24 in Diemen. Onze vestiging in de Indische Buurt is va 15:00 – 18:00. Op zaterdag zijn we op de Middenweg open van 14:00 – 16:00 en op de Javastraat zijn we van 11:00- 13:00 open, helaas zijn wij in Diemen in het weekend gesloten. Wij werken uitsluitend op afspraak. Een afspraak kunt u telefonisch maken, of bij de contactpagina het contactformulier invullen.

Wij zorgen voor optimale diergeneeskundige zorg voor onze patiënten. Met name door elk dier de rust en aandacht te geven die het verdient. Daarnaast streven we er naar om samen met de eigenaar, binnen zijn of haar budget, een passende oplossing te zoeken.

Naast de gebruikelijke diergeneeskundige zorg kunt u bij ons ook terecht voor vele chirurgische en orthopedische ingrepen. Ook kunnen wij als het nodig is uw dier opnemen voor intensieve verzorging.