About

Dierenkliniek Watergraafsmeer is 35 jaar geleden opgezet door Drs. Elenbaas. Vandaag de dag heeft de kliniek 2 vestigingen en werken wij met 6 dierenartsen. Onze hoofdvestiging bevindt zich aan de Middenweg 205 in Watergraafsmeer en is door de weeks geopend van 9.00 – 20.00,  de andere vestiging bevindt zich op de Javastraat 103 in de Indische buurt. Onze vestiging in de Indische Buurt is alleen in de middag open. Op zaterdag zijn we op beide vestigingen enkele uren open. Wij werken uitsluitend op afspraak. Een afspraak kunt u telefonisch maken.

Wij zorgen voor optimale diergeneeskundige zorg voor onze patiënten. Met name door elk dier de rust en aandacht te geven die het verdient. Daarnaast streven we er naar om samen met de eigenaar, binnen zijn of haar budget, een passende oplossing te zoeken.

Naast de gebruikelijke diergeneeskundige zorg kunt u bij ons ook terecht voor vele chirurgische en orthopedische ingrepen. Ook kunnen wij als het nodig is uw dier opnemen voor intensieve verzorging.